Avignon

Avignon står för högsta kvalitet.
I sortimentet finns stövlar i naturgummi, kängor av finaste läder och strumpor i merinoull. För alla årstider och tillfällen! För maximal bekvämlighet och support, har Avignon även sulor för dina skor och stövlar.
När du ska ut och påta i trädgården, på promenad till skogs eller i stan, så har Avignon ett brett urval att erbjuda. Du hittar information om de modeller stövlar som produceras i Europa, på varje produktsida. Samtliga modeller kängor och strumpor tillverkas inom EU.
Nu finns vår gummistövel SUNDBY ute i butik. En kvalitetsstövel i naturgummi producerad i Europa. Du kan välja mellan mörkgrönt eller svart och hög eller mellanhög.

KEBNE är en neoprenstövel med gummistövelns egenskaper, håller dig torr men varmare. Den finns i grönt, brunt och rött. En stövel som passar de flesta och finns i storlekarna 37-47.

Kombinera med våra fantastiska sockor och strumpor i merinoull och funktionsmaterial. Skönare och hälsosammare för dina fötter. Merinoull passar lika bra året runt, både sommar som vinter. Merinoull är ett bättre val för dina fötter än bomull. Ull torkar fort och låter foten andas. Varje fot svettas ca 2 deciliter per dag, då är merinoullen och funktionsmaterial det bästa valet.
Missa inte våra kompressionsstrumpor i Nilcare®, de avlastar benet och ger bättre uthållighet.


Drift & produktion:  Wikinggruppen